Werkgroep WHAMM


De Werkgroep Hoofd-Analisten Medische Microbiologie is samengesteld uit hoofdanalisten van medisch microbiologische laboratoria . De landelijke werkgroep telt gemiddeld 50 leden en komt 2 tot 3 maal per jaar samen.

De werkgroep heeft als doelstelling het uitwisselen van kennis en informatie tussen hoofdanalisten van medische microbiologische laboratoria. Daarnaast wil de werkgroep invloed uitoefenen op vraagstukken binnen medische microbiologische laboratoria door zitting te nemen in verschillende commissies/werkgroepen binnen de NVML zoals opleiding, nascholing, kwaliteit, etc.

De werkgroepbijeenkomsten bestaan uit een algemene ochtend sessie en een op specialisme (bacteriologie, serologie, virologie) georiƫnteerde middag sessie.

In de ochtend worden algemene onderwerpen behandeld (personeel , kwaliteit, automatisering, enz.), in de middag wordt de diagnostiek besproken. Daarnaast worden er lezingen en voordrachten georganiseerd.

Bent u hoofdanalist en heeft u interesse voor deelname aan deze werkgroep? Stuur dan een e-mail aan nvml@nvml.nl met onderstaande tekst (plakken en knippen). Printen en faxen of per post opsturen kan ook, ga naar contactgegevens

Meedoen?

Ja, ik meld me aan voor de WHAMM

O    Ik ben al lid van de NVML, mijn gegevens zijn:

Achternaam                                              Roepnaam                                

Adres                                                      Werkgever                                    

Postcode en woonplaats                                                                  

O   Ik meld me tevens aan als NVML-lid, en stuur hierna het aanmeldformulier op

(Ga daarvoor naar  https://www.nvml.nl/37/Lid_worden.html  )