Belangrijk: Ledenraadpleging di 21-11-2017, 17:30

29/10/2017
Op dinsdag 21 november vindt er in de Eenhoorn te Amersfoort een NVML-ledenraadpleging plaats over de voorgenomen samenwerking met de VAP. Alle NVML-leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Na afloop van het Symposium 'Respectvol met elkaar omgaan op het lab' worden de NVML-leden in de gelegenheid gesteld om met het bestuur van de NVML van gedachten te wisselen over het voornemen om een vergaand samenwerkingsverband aan te gaan met de Vereniging Analisten Pathologie (VAP).

In ons vakblad Analyse is aan het voornemen voor een verdergaand samenwerkingsverband met de VAP regelmatig aandacht geschonken (zie bijvoorbeeld Analyse 2017 nr. 5 pag. 118, nr. 4 pag. 4). De stuurgroep NVML/VAP wil begin 2018 met een voorstel komen in welke vorm samengewerkt gaat worden. Denk hierbij aan twee verenigingen die één worden of dat de ene vereniging zich zelf opheft en aanschuift bij de ander, bijvoorbeeld.

Het bestuur stel het zeer op prijs om de mening van de NVML-leden te horen tijdens een 'informele' bijeenkomst.

Alle NVML-leden worden dan ook van harte uitgenodigd om op dinsdag 21 november van 17:30 tot 18:30 uur aan te schuiven voor een discussie.​
Wilt u ook gebruik maken van de borrel vooraf (start 17:00 uur) stuur ons dan een e-mail om dit kenbaar te maken
.

Overig nieuws