Account aanmaken

21/05/2016

Wilt u inschrijven voor een nascholing, congres of cursus en loopt u tegen een probleem op? Lees dan verder voor meer informatie.

De NVML hanteert sinds eind 2015 een nieuwe procedure, waarbij u eerst eenmalig een (blijvende) account aanmaakt op onze website.
Wanneer u nog nooit een congres, nascholing of cursus bij ons heeft gevolg, klik dan op 'registreren' in het gele blok linksboven en gebruik op de volgende pagina de bovenste velden.

N.B. Zijn uw gegevens bekend bij de NVML - heeft u de afgelopen 5 jaar wel eens een cursus, congres of nascholing bij ons gevolgd of bent u lid?

- Vraag dan uw relatienummer bij ons op via nvml@nvml.nl of tel. 030-2523792.

- Op de pagina 'account aanmaken' vult u dit in bij de onderste regels 'aanmelden met bestaande gegevens', bij het lidmaatschapsnummer.
(Dit geldt dus zowel voor NVML-leden als voor degenen die bij ons al eens een cursus, congres, symposium of nascholing gevolgd hebben).

- NVML-leden kunnen hun relatienummer vinden op het adresetiket van Analyse.

- Verder wijst de procedure zich vanzelf.

Bekende problemen:
- Bij inschrijven werkt de knop 'volgende' niet in Google Chrome. De oorzaak hiervan kan zijn: de firewall van Google Chrome. Dit kan de NVML niet veranderen. Probeert u het met een andere browser: Mozilla Firefox of Internet Explorer.


Bij de nieuwe procedure wordt u gevraagd om éénmalig een account aan te maken. Deze gebruikt u daarna altijd weer bij uw volgende inschrijvingen.
Dit heeft grote voordelen, zowel voor u als voor de NVML:

- Door steeds dezelfde inloggegevens te gebruiken verschijnt automatisch de informatie, die wij van u nodig hebben voor de inschrijving, op uw scherm. Dat scheelt u dus werk.
- Ook voor de NVML bespaart het tijd en werk, en de informatie die wij van u ontvangen bij inschrijving is altijd correct.


Overig nieuws