Nederlandse Vereniging van bioMedisch Laboratorium­medewerkers

Klik hier om de navigatie te verbergen

Welkom bij de module Next Generation Sequencing (NGS). In deze cursus leert u over NGS en hoe deze techniek gebruikt wordt voor het identificeren van targeted treatment opties.

Deze module is gemaakt aan de hand van de lezing gehouden op 26 november 2019 door Dr. ir. Wendy de Leng. Zij is werkzaam als Klinisch Moleculair Bioloog in de Pathologie bij het UMC Utrecht.

Over deze module

De module bestaat uit 6 leertaken. Na de leertaken volgt een toets. Het examen bestaat uit 10 vragen, bij 9 vragen goed ontvangt u het certificaat voor deze module. Deze cursus is opgezet onder verantwoordelijkheid van de NVML. De cursus is gerealiseerd in 2020 en zal in 2023 geheel herzien worden. Het niveau is post-hbo.

Ook deze module volgen?

Meld je aan via het onderstaande inschrijfformulier voor toegang tot deze module.

Toegang voor staffelleden

Staffelleden hebben automatisch toegang tot deze module. Bij de aanschaf van een staffel krijgen alle medewerkers van één organisatie en/of laboratorium toegang tot alle e-learningmodules voor één jaar. De kosten voor een staffel zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Kijk hier voor meer informatie over een staffel. Wilt u meer informatie over de aanschaf van een staffel? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'staffel'.

Maak deze e-learning module

U dient in te loggen om dit formulier te gebruiken. Inloggen met e-mail adres en wachtwoord rechts bovenaan de pagina.
Heeft u nog geen account? Maak een account aan

Inschrijfformulier "_QQ_"E-learning: Next Generation Sequencing"_QQ_"


€ 35,- (NVML-lid) - € 35,- (niet NVML-lid)