Nederlandse Vereniging van bioMedisch Laboratorium­medewerkers

Klik hier om de navigatie te verbergen

De Werkgroep Hoofd-Analisten Medische Microbiologie is samengesteld uit hoofdanalisten van medisch microbiologische laboratoria . De landelijke werkgroep telt gemiddeld 50 leden en komt 2 tot 3 maal per jaar samen.

De werkgroep heeft als doelstelling het uitwisselen van kennis en informatie tussen hoofdanalisten van medische microbiologische laboratoria. Daarnaast wil de werkgroep invloed uitoefenen op vraagstukken binnen medische microbiologische laboratoria door zitting te nemen in verschillende commissies/werkgroepen binnen de NVML zoals opleiding, nascholing, kwaliteit, etc.

De werkgroepbijeenkomsten bestaan uit een algemene ochtend sessie en een op specialisme (bacteriologie, serologie, virologie) georiënteerde middag sessie.

In de ochtend worden algemene onderwerpen behandeld (personeel , kwaliteit, automatisering, enz.), in de middag wordt de diagnostiek besproken. Daarnaast worden er lezingen en voordrachten georganiseerd.

Bent u hoofdanalist en heeft u interesse voor deelname aan deze werkgroep? Stuur dan een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met onderstaande tekst (kopiëren, plakken in e-mail). Printen en per post opsturen kan ook, ga naar contactgegevens. 

Meedoen?

Ja, ik meld me aan voor de WHAMM

O    Ik ben al lid van de NVML, mijn gegevens zijn:


Achternaam………………………………………………Roepnaam…………………………………………

Adres………………………………………………………Werkgever………………………………………………

Postcode en woonplaats………………………………………………………………………………………

O   Ik meld me tevens aan als NVML-lid, en stuur hierna het aanmeldformulier op

(Ga daarvoor naar  https://www.nvml.nl/lid-worden )

O    Ik wil graag eerst een uitnodiging ontvangen voor een bijeenkomst alvorens lid te worden