Nederlandse Vereniging van bioMedisch Laboratorium­medewerkers

Klik hier om de navigatie te verbergen


Gratis studentlidmaatschap

Ben je een student in één van de de (biomedische) laboratoriumwetenschappen? Bij de Nederlandse Vereniging voor Medische Laboratorium­medewerkers (NVML) bieden we een gratis studentlidmaatschap aan voor aankomend analisten.

De NVML is een beroepsvereniging die op optimale wijze de belangen behartigt van álle laboratorium­medewerkers en analisten op beroepsinhoudelijke, sociale en maatschappelijke terreinen. De NVML draagt zorg voor een breed netwerk voor leden, een hoog kwalitatief scholingsaanbod, een modern en aantrekkelijk vakblad, werkt samen met vak- en zusterverenigingen en onderhoudt nauwe contacten met het onderwijs. 

Waarom zou je lid worden van de NVML?

  • Netwerken: Als lid van de NVML krijg je de kans om te netwerken met professionals uit het veld. Dit kan je helpen bij het vinden van stages en het opbouwen van contacten voor toekomstige banen.
  • Toegang tot kennis: Je krijgt toegang tot exclusieve informatie en kennis die relevant is voor je studie. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het laboratorium en het werkveld daarbuiten.

  • Carrièrekansen: Het lidmaatschap kan je ondersteunen bij je carrièreontwikkeling door middel van sollicitatieadvies en carrièrebegeleiding.

  • Korting op NVML-activiteiten: Neem deel aan congressen en andere NVML-evenementen met korting!

  • Stem in de industrie: De NVML zit namens alle analisten aan tafel en praat bijvoorbeeld mee over cao-onderhandelingen maar ook bij andere belangrijke discussies over het beroep analist. Hoe meer leden, hoe steviger onze inbreng aan tafel en hoe sterker we gezamenlijk staan.

Wat krijg je?

  • 6x per jaar het vakblad AnalyseVisie digitaal
  • Korting op alle NVML-activiteiten
  • 6x per jaar de NVML-nieuwsbrief
  • Gratis advies bij problemen op het (toekomstig) werk en vragen over CAO en arbeidsvoorwaarden

Hoe word je lid?

Word lid door het aanmeldingsformulier in te vullen. Maak een account aan via de opties via bovenstaand formulier en vul bij het veld 'instelling' in: STUDENT (dus niet: onderwijsinstelling of eventueel stageadres!). Log daarna in via dit account en klik op 'word lid'. Het gratis studentlidmaatschap is voor alle aankomende (biomedische) analisten niveau hbo, mbo4 en mbo3. Het gratis studentlidmaatschap geldt voor alle (vier) studiejaren. 

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we helpen je graag verder!