Nederlandse Vereniging van bioMedisch Laboratorium­medewerkers

Klik hier om de navigatie te verbergen

Ontdek het laboratoriumlidmaatschap 

Wil je met al je collega laboratorium­medewerkers lid worden van de Nederlandse Vereniging voor bioMedisch Laboratorium­medewerkers (NVML)? Wij bieden nu een exclusief laboratoriumlidmaatschap aan, waarmee alle medewerkers van de afdeling (>5 medewerkers) gezamenlijk lid kunnen worden van de NVML met een aantrekkelijke korting van 15% op de jaarcontributie.

De NVML is een beroepsvereniging die de belangen behartigt van álle laboratorium­medewerkers en analisten op beroepsinhoudelijke, sociale en maatschappelijke terreinen. De NVML draagt zorg voor een breed netwerk voor leden, een hoog kwalitatief scholingsaanbod, een modern en aantrekkelijk vakblad, werkt samen met vak- en zusterverenigingen en onderhoudt nauwe contacten met het onderwijs. 

Waarom zou je lid worden van de NVML?

  • Netwerken & carrièrekansen: Als lid van de NVML krijg je de kans om te netwerken met professionals uit het veld. Bijvoorbeeld via één van de vele commissies en werkgroepen van de NVML. 
  • Toegang tot kennis: Je krijgt toegang tot exclusieve informatie en kennis die relevant is voor je werk. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het laboratorium en het werkveld daarbuiten.

  • Korting op NVML-activiteiten: Neem deel aan congressen, cursussen en andere NVML-evenementen met korting!

  • Stem in de industrie: De NVML zit namens alle analisten aan tafel en praat bijvoorbeeld mee over cao-onderhandelingen maar ook bij andere belangrijke discussies over het beroep analist. Hoe meer leden, hoe steviger onze inbreng aan tafel en hoe sterker we gezamenlijk staan.

Wat krijg je?

Wat is er nog meer?

  • Word lid van één van de vele commissies bij de NVML. Een mooie toevoeging aan je CV!

Hoe werkt het laboratoriumlidmaatschap?

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'laboratoriumlidmaatschap'. Wij nemen contact met je op.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we helpen je graag verder!