Nederlandse Vereniging van bioMedisch Laboratorium­medewerkers

Klik hier om de navigatie te verbergen

Gratis studentlidmaatschap

Ben jij student en volg je een opleiding om later in de (biomedische) laboratoriumwereld te gaan werken? Bij de Nederlandse Vereniging voor Medische Laboratorium­medewerkers (NVML) bieden we nu een gratis pdf studentlidmaatschap (1.01 MB) aan voor aankomend analisten. Alle aankomende (biomedische) analisten die hbo-, mbo-4 of mbo-3 niveau doen, krijgen het gratis lidmaatschap voor alle (vier) studiejaren.

De NVML is een beroepsvereniging die op optimale wijze de belangen behartigt van álle laboratorium­medewerkers en analisten op beroepsinhoudelijke, sociale en maatschappelijke terreinen. De NVML draagt zorg voor een breed netwerk voor leden, een hoog kwalitatief scholingsaanbod, een modern en aantrekkelijk vakblad, werkt samen met vak- en zusterverenigingen en onderhoudt nauwe contacten met het onderwijs. 

Waarom zou je lid worden van de NVML?

  • Netwerken & carrièrekansen: Als lid van de NVML krijg je de kans om te netwerken met professionals uit het veld. Bijvoorbeeld via één van de vele commissies en werkgroepen van de NVML. Dit kan je helpen bij het vinden van stages en het opbouwen van contacten voor toekomstige banen.
  • Toegang tot kennis: Je krijgt toegang tot exclusieve informatie en kennis die relevant is voor je studie. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het laboratorium en het werkveld daarbuiten.

  • Korting op NVML-activiteiten: Neem deel aan congressen, cursussen en andere NVML-evenementen met korting!

  • Stem in de industrie: De NVML zit namens alle analisten aan tafel en praat bijvoorbeeld mee over cao-onderhandelingen maar ook bij andere belangrijke discussies over het beroep analist. Hoe meer leden, hoe steviger onze inbreng aan tafel en hoe sterker we gezamenlijk staan.  

Wat krijg je?

Wat is er nog meer?

  • Maak kans op mooie prijzen bij bijvoorbeeld de studentenposterprijs. Dit is een posterwedstrijd speciaal voor studenten tijdens het Spring Event van de NVML. De winnaar mag naar het EPBS congres (in 2023 is dit in Malta)!
  • Word lid van één van de vele commissies bij de NVML. Een mooie toevoeging aan je CV!

Hoe word je lid?

Word lid door dit online formulier in te vullen. Het gratis studentlidmaatschap is voor alle aankomende (biomedische) analisten niveau hbo, mbo4 en mbo3. Het gratis studentlidmaatschap geldt voor alle (vier) studiejaren. 

  • Maak een account aan via de opties via bovenstaand formulier.
  • Vul bij het veld 'instelling' in: STUDENT (dus niet: onderwijsinstelling of eventueel stageadres!).
  • Log daarna in via je account en klik op 'word lid'. 

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we helpen je graag verder!