Nederlandse Vereniging van bioMedisch Laboratorium­medewerkers

Klik hier om de navigatie te verbergen

Het e-learning aanbod van de NVML voor analisten is uitgebreid met de modules ‘Hepatitis A,B,C’ en ‘Feces Transplantatie’. Met deze uitbreiding is het totaal aan modules op 41 gekomen. Het streven is om voor alle disciplines binnen de medische laboratoria relevante modules aan te bieden op verschillende niveaus.

Hepatitis A,B,C

Deze module is gemaakt aan de hand van een lezing bij een nascholing van de NVML op 13 januari 2022. Deze werd gegeven door Greet Boland, medisch moleculair microbioloog bij het UMC Utrecht. De module bestaat uit 8 leertaken. Na de leertaken volgt een toets. Het examen bestaat uit 10 vragen, bij 9 vragen goed ontvangt u het certificaat voor deze module.

Feces Transplantatie

Deze module is gemaakt aan de hand van een lezing bij een nascholing van de NVML op 13 januari 2022. Deze werd gegeven door Liz Terveer, arts microbioloog bij het LUMC en hoofd NDFB. De module bestaat uit 7 leertaken. Na de leertaken volgt een toets. Het examen bestaat uit 10 vragen, bij 9 vragen goed ontvangt u het certificaat voor deze module.

Beide modules zijn gerealiseerd in 2022 en zullen in 2025 geheel herzien worden.

Belangstelling?
Voor het volgen van de e-learning van de NVML kunnen organisaties een e-learning-staffel voor hun medewerkers aanschaffen. Met een staffel zijn de deelnemers van de staffel verzekerd van het kunnen volgen van alle bestaande en toekomstige modules voor de duur van een (kalender)jaar.
Alles over de inschrijving, zowel voor organisaties als individueel, is te vinden op de website www.nvml.nl onder het kopje ‘Opleiding & registratie’ en vervolgens ‘E-learning’.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de NVML via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

E-learning doe je met de NVML!