Nederlandse Vereniging van bioMedisch Laboratorium­medewerkers

Klik hier om de navigatie te verbergen

Waar moet de poster aan voldoen?
Het mag de poster zijn die je in het kader van je studie maakt, maar het kan ook een poster zijn aan de hand van een opdracht die je tijdens je studie hebt uitgevoerd. Het studiejaar waarin je de poster hebt gemaakt is niet relevant.Het formaat is A0. De poster moet voorzien zijn van titel, auteurs, introductie, doel, methode en materiaal, resultaten, discussie, conclusie en referenties indien beschikbaar. Wil je meer informatie over hoe je een goede poster maakt? Kijk dan op http://practicumav.nl/presenteren/poster.html .

Let op: je mag de poster met meerdere personen maken: de prijs is echter bedoeld voor één persoon, jullie mogen dan onderling uitmaken wie de reis gaat maken!

Wanneer en hoe moet de poster worden aangeleverd?
De poster moet uiterlijk 1 mei 2019 digitaal zijn aangeleverd. Hiervoor stuur je een e-mail met je naam, volledige adres en opleidingsgegevens naar de NVML. De poster als pdf (A4 formaat) in de bijlage meesturen. Het e-mail adres van de NVML luidt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (o.v.v. studentenposter). Het maximale aantal posters dat meedingt is 25, deelname gaat op volgorde van ontvangst. Posters die te laat of met incomplete gegevens aangeleverd worden zijn uitgesloten van deelname. Je ontvangt een bevestiging van ontvangst met deelnamenummer. 

Wanneer is de prijsuitreiking?
De jurering en prijsuitreiking vindt plaats tijdens het NVML-‘Spring Event’, iedere twee jaar, dit jaar op 16 mei 2017 in Ede. Tijdens de lunch mag je de poster (die je geprint meeneemt) verdedigen voor de aanwezige medisch analisten, zij vormen de publieksjury. De prijsuitreiking vindt aan het einde van de dag plaats. 

Wat kun je winnen?
Gratis deelname (inclusief reis- en verblijfskosten) aan het Europese Studentenforum van het EPBS (European Association for Professions in Biomedical Science). Dit is een unieke gelegenheid om met andere studenten van biomedische laboratoriumopleidingen uit heel Europa in contact te komen. Bij het EPBS presenteer je nogmaals je poster (in het Engels), voor de (bestuurs)leden van de EPBS, met de kans om wederom een prijs in de wacht te slepen, de Martin Nicholson Award.

Meer lezen?
De eerste Posterprijs is in 2017 gewonnen door Lisa Peperkoorn. Lees haar verhaal in ons vakblad Analyse.