Nederlandse Vereniging van bioMedisch Laboratorium­medewerkers

Klik hier om de navigatie te verbergen

Maak kennis met de splinternieuwe Hematologie-module van de Nederlandse Vereniging voor bioMedisch Laboratorium­medewerkers (NVML). Met bijna 50 e-learningmodules biedt de NVML een compleet aanbod voor alle disciplines binnen medische laboratoria, op verschillende niveaus.

Module speciaal voor de preanalyse: Hematologie

De module Hematologie is speciaal ontwikkeld voor preanalysemedewerkers die willen kennismaken met de fascinerende wereld van hematologie. Deze module behandelt de basis van hematologie met onder andere de rol van hemoglobine, leukocyten en hun differentiatie, trombocyten, stolling en de aanpak bij bloedtransfusie.

De module bestaat uit 9 interessante hoofdstukken en wordt afgesloten met een examen. Bij succesvolle afronding ontvang je een certificaat. Deze e-learning module is gemaakt door Anneke Barends, vakexpert bloedafname bij Result Laboratorium en drs. Jos Wielders.

Wacht niet langer en ontdek deze nieuwe e-learning modules vandaag nog!

Je kunt de module aanschaffen voor slechts €35,- via www.nvml.nl. Bij aanschaf van een staffel krijg je automatisch toegang tot deze gloednieuwe module, plus een volledig jaar toegang tot ALLE e-learningmodules van de NVML voor alle medewerkers binnen jouw organisatie en/of laboratorium. Als je interesse hebt in een staffel, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp 'staffel'.

Over de Nederlandse Vereniging van bioMedisch Laboratorium­medewerkers (NVML)

De NVML is een beroepsvereniging die op optimale wijze de belangen behartigt van álle laboratorium­medewerkers en analisten op beroepsinhoudelijke, sociale en maatschappelijke terreinen. De NVML draagt zorg voor een breed netwerk voor leden, een hoog kwalitatief scholingsaanbod, een modern en aantrekkelijk vakblad, werkt samen met vak- en zusterverenigingen en onderhoudt nauwe contacten met het onderwijs. Lees meer over de NVML op www.nvml.nl.

E-learning doe je met de NVML!