Nederlandse Vereniging van bioMedisch Laboratorium­medewerkers

Klik hier om de navigatie te verbergen

Ben jij werkzaam in de klinische chemie, microbiologie of pathologie? Grijp de kans om jezelf te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze vereniging! Met het vertrek van voorzitter Els Wester en penningmeester Pascal Schippers tijdens de algemene ledenvergadering in mei 2024, zoekt de NVML enthousiaste analisten om hun rol in het bestuur over te nemen. 

Als  pdf bestuurslid bij NVML (99 KB) ben je onderdeel van een inspirerend team en krijg je de kans om samen te werken met gedreven bureaumedewerkers die je zullen ondersteunen. Het is een uitdagende functie waarin je niet alleen jouw bestuurlijke vaardigheden ontwikkelt, maar ook bijdraagt aan de verwezenlijking van de doelstellingen van onze vereniging. pdf Lees ook het interview met twee huidige bestuursleden in de AnalyseVisie (375 KB) .

Of je nu al ervaring hebt als bestuurder of dit een nieuwe stap voor je is, je bent van harte welkom. De NVML is momenteel volop in ontwikkeling. De nieuwe huisstijl wordt nu uitgerold, maar er is nog veel om aan te pakken. Bekijk hier de pdf volledige vacature (99 KB) .

Help jij ons mee? Relevante onkosten, zoals reiskosten, worden vergoed. Interesse? Stuur je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp 'Bestuurslid NVML'. Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Marja Pospiech-Greijn via 030-2523792. Word deel van ons bevlogen team en draag bij aan de groei van NVML!