Nederlandse Vereniging van bioMedisch Laboratorium­medewerkers

Klik hier om de navigatie te verbergen

 

De definitieve tekst van de cao Ziekenhuizen is nu ook online beschikbaar. Je kunt de tekst downloaden, bijvoorbeeld via de website van de FNV. De looptijd is van 1 februari 2023 tot en met 31 januari 2025.

Cao Ziekenhuizen app

Tip: Er is ook een cao Ziekenhuizen app. Aan de actualisatie van deze app wordt hard gewerkt. Via deze website kun je de app downloaden: https://www.staz.nl/arbeidsverhoudingen/app-cao-ziekenhuizen. Als je de app downloadt, krijg je vanzelf de mogelijkheid om deze te updaten zodra de actualisatie rond is. Dan heb je altijd de laatste versie van de cao bij de hand.

Commissie Sociale Belangen (CSB) van de NVML

De Commissie Sociale Belangen van de NVML buigt zich over collectieve en individuele arbeidsvoorwaarden van de doelgroep, de (bio)medisch laboratorium­medewerkers. De commissie ondersteunt de bureaumedewerkers met ervaringen uit de praktijk, begeleidt zo nodig leden bij problemen op het werk en onderneemt indien nodig actie. 

Heb je een vraag voor de CSB?

Wil je meer weten over de Commissie Sociale Belangen (CSB)? Kijk op onze website. Heb je een vraag of een probleem? Je kunt contact opnemen met de commissie door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.