Nederlandse Vereniging van bioMedisch Laboratorium­medewerkers

Klik hier om de navigatie te verbergen

Leerdoelen en opzet   

Naast het opstellen en beoordelen van een stagewerkplan, leert u tijdens de cursus vaardigheden om een stagiair(e) op een methodische wijze te begeleiden. U oefent o.a. in het voeren van een evaluatiegesprek, een tussentijds beoordelingsgesprek, een eindbeoordelingsgesprek, het geven van feedback en het leiden van een slecht-nieuws-gesprek. Ook leert u om ‘lastige’ stagiairs te begeleiden.

In de cursus wordt gewerkt aan de hand van voorbeelden die worden ingebracht door cursisten. De cursus heeft een praktisch karakter. U leert niet alleen wát u kunt doen, maar vooral hóe het kunt doen. Bij de cursus is tevens inbegrepen één terugkomdag. De cursist wordt hierbij in de gelegenheid gesteld om praktijkervaringen en eventuele problemen met de docent te bespreken. 

Docent  

Mw. Marjet Woudenberg of dhr. Guido Kuipéri (trainers en coaches van Bureau Beysterveld) 

Datum, tijdstip, locatie 

  • Data: Dinsdag 24 september, dinsdag 8 oktober en dinsdag 15 oktober 2024. Plus een terugkomdag op dinsdag 26 november 2024 (totaal 4 bijeenkomsten).
  • Tijd: 10.00 tot 16.30 uur.
  • Locatie: NVML, Wilhelminapark 52 te Utrecht

Niveau

Post-HBO 

UEC

De cursus stagebegeleiding levert u 36 UEC op.

Kosten

Voor NVML-leden € 900,-, voor niet-leden € 1000,-.In deze prijs is het cursusmateriaal inbegrepen. Uiteraard ontvang je op de dag zelf koffie en/of thee en een heerlijke lunch. 

Speciale actie voor NVML-leden: Na deelname aan een NVML-nascholingsactiviteit krijg je automatisch €30,- korting op het lidmaatschap van het daaropvolgende jaar!

Aantal deelnemers

12 deelnemers.

Inschrijving

Zodra de inschrijving geopend is, kun je je hier inschrijven. Heb je interesse in deze cursus? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen je een e-mail zodra de inschrijving geopend is.

Let op! Leden gaan voor op niet-leden. Verzeker je dus van een plekje en word lid van de NVML via dit formulier.

 

U dient in te loggen om dit formulier te gebruiken. Inloggen met e-mail adres en wachtwoord rechts bovenaan de pagina.
Heeft u nog geen account? Maak een account aan

Inschrijfformulier "_QQ_"cursus 'Stagebegeleiding', start 24 september 2024"_QQ_"

Dinsdag 24 september 2024
€ 900,- (NVML-lid) - € 1.000,- (niet NVML-lid)