Nederlandse Vereniging van bioMedisch Laboratorium­medewerkers

Klik hier om de navigatie te verbergen

Leerdoelen en opzet   

Naast het opstellen en beoordelen van een stagewerkplan, leert u tijdens de cursus vaardigheden om een stagiair(e) op een methodische wijze te begeleiden. U oefent o.a. in het voeren van een evaluatiegesprek, een tussentijds beoordelingsgesprek, een eindbeoordelingsgesprek, het geven van feedback en het leiden van een slecht-nieuws-gesprek. Ook leert u om ‘lastige’ stagiairs te begeleiden.

In de cursus wordt gewerkt aan de hand van voorbeelden die worden ingebracht door cursisten. De cursus heeft een praktisch karakter. U leert niet alleen wát u kunt doen, maar vooral hóe het kunt doen. Bij de cursus is tevens inbegrepen één terugkomdag. De cursist wordt hierbij in de gelegenheid gesteld om praktijkervaringen en eventuele problemen met de docent te bespreken. 

Docent  

Mw. Marjet Woudenberg of dhr. Guido Kuipéri (trainers en coaches van Bureau Beysterveld) 

Datum, tijdstip, locatie 

  • Data: Woensdag 10 januari, woensdag 17 januari en woensdag 24 januari. Plus een terugkomdag op woensdag 21 februari 2024 (totaal 4 bijeenkomsten).
  • Tijd: 10.00 tot 16.30 uur.
  • Locatie: NVML, Wilhelminapark 52 te Utrecht

Niveau

Post-HBO 

UEC

De cursus stagebegeleiding levert u 36 UEC op.

Kosten

Voor NVML-leden € 900,-, voor niet-leden € 1000,-.In deze prijs is het cursusmateriaal inbegrepen. Uiteraard ontvang je op de dag zelf koffie en/of thee en een heerlijke lunch. 

Speciale actie voor NVML-leden: Na deelname aan een NVML-nascholingsactiviteit krijg je automatisch €30,- korting op het lidmaatschap van het daaropvolgende jaar!

Aantal deelnemers

12 deelnemers.

Inschrijving

Deze cursus is volgeboekt. Heb je interesse in deze cursus? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'Stagebegeleiding 2024' en we sturen je een e-mail zodra de nieuwe data van 2024 bekend zijn!